Quantcast

Condemnada a més de 3 anys presó per matar un pederasta

Sarah Sands, una britànica de 32 anys, ha estat condemnada a tres anys i mig de presó després de matar a un home de 77 anys, Michael Pleasted, acusat d'agredir sexualment a diversos joves a la ciutat de Londres. El mort es trobava en llibertat sota fiança a l'espera de judici quan, segons les investigacions, la detinguda va irrompre en el seu habitatge armada amb un ganivet.

Segons informa la cadena BBC, Michael Pleasted va morir dessagnat després de ser apunyalat fins a en vuit ocasions. Malgrat això, Sarah Sands ha estat absolta del delicte d'assassinat, però condemnada per 'homicidi involuntari ', raó per la qual el jutge del Tribunal Penal d'Old Bailey, Nicholas Cooke, va decidir rebaixar la sentència < strong> de set a tres anys i mig . A més, entén que es tracta d'un cas especial i té en compte que la jove és mare soltera.

El nom de Michael Pleasted no apareixia a la llista de delinqüents sexuals de Regne Unit ja que les actuacions per les quals havia estat condemnat anteriorment, fins a 24 vegades , eren prèvies a la data de creació d'aquest registre.