Quantcast

El desenllaç de la història d'amor viral de Barcelona

En un món dominat per les presses i el caos de les grans ciutats, són els petits detalls els que criden l'atenció de les xarxes socials. Tal és així que un jove, conegut com Alex de Barcelona , es va convertir en el protagonista d ' una de les històries d'amor més populars dels últims mesos.

Nombrosos tuiters barcelonins van compartir a Twitter la carta amb la qual Alex buscava a Alb a, una jove que havia conegut en els concerts de la Mercè, de la qual s'havia enamorat i amb la qual no podia contactar perquè havia perdut el seu mòbil. Per això, es comprometia a empaperar la ciutat comtal amb aquesta carta fins que aconseguís trobar-la.

La història, que ràpidament va incendiar les xarxes socials per aconseguir ajuntar a la jove parella, ha tingut un desenllaç que ha indignat més d'un romàntic empedreït. Tranquils, Alba no té nuvi. Una cosa molt lògic, ja que ni tan sols existeix.

Després d'aquesta carta, anomenada pel seu propi autor com "acció poètica" , s'amaga l'administrador de la pàgina de Facebook 'La Venjança de la lletja' i ha estat ell mateix qui ha confessat que la història no és real.

Molts usuaris han aplaudit la seva tasca , mentre que altres asseguren que es tracta simplement d'una gran estratègia de màrqueting per promocionar-se.