Quantcast

La carta de Gigi Hadid en què critica els que la criden grossa

Tot i tenir només 20 anys, Gigi Hadid s'ha convertit en una de les models del moment, i ha treballat per a totes les grans marques. Malgrat l'èxit que arrossega des de fa algun temps, Hadid ha hagut d'enfrontar a nombroses crítiques pel seu pes. Fins al moment les havia portat amb força filosofia, però, ha acabat explotant.

Gigi Hadid ja ha treballat amb marques com Balmain, Moschino, Tommy Hilfiger o Donatella Versace. No obstant això, ni tan sols el seu èxit ha impedit que hagi d'enfrontar a tot tipus de desagradables comentaris pel seu pes , ja que no són pocs els que consideren que està massa grossa per ser model.

La paciència de Hadid, núvia de Joe Jonas, ha arribat al límit pel que ha decidit escriure una carta oberta en què contesta a tots els seus detractors i reivindica les seves corbes. Aquestes són les paraules de la model, que estan causant sensació i ja s'han convertit en virals:

"Molta gent és molt àgil en llançar opinions negatives aquest mes . Sí, els judicis en les xarxes socials provenen de persones que, en el 99% dels casos, no tenen idea de què estan parlant, però sóc humana, i no vaig a mentir, aquesta negativitat m'ha afectat. < / strong> He arribat a la conclusió que quan una arriba a aquest punt és important pensar per què estàs fent el que fas. Quin és el teu missatge. Què has de dir.

No, no tinc el mateix tipus de cos que la resta de les models en les desfilades . No, no em crec la millor en cap desfilada. Sí, vull tenir una forma de desfilar única però també sé que he de millorar. No, no sóc la primera ni l'última model de la meva tipus en la indústria. Podeu inventar totes les raons que vulgueu per explicar per què estic on estic però, de veritat, sóc una gran treballadora que confia en si mateixa, una confiança que va començar al mateix temps que vaig sentir que la indústria estava preparada per a un canvi.

Només estic fent la meva feina. Represento un tipus de cos que abans no hi era representat a la moda , i em sento afortunada per ser recolzada per dissenyadors, estilistes i editors que sé que saben molt bé que això és moda, és art; i no pot ser sempre el mateix.

Estem en 2015. Però si vosaltres no sou d'aquestes persones, no explotéis vostra ràbia contra mi. Sí, tinc pits. Tinc abdominals, he cul, tinc cuixes, però no estic demanant un tracte especial . Entro dins de les talles de mostra. Els vostres cruels comentaris no fan que vulgui canviar el meu cos, no fan que vulgui dir "no" als dissenyadors que em demanen que estigui a les seves desfilades. Si no volen, no hi seré. Així és com és i com serà. Si no et gust, no em segueixis, no em miris, perquè no me n'aniré a cap lloc. Si no tingués el cos que tinc, no tindria la carrera que tinc. M'encanta poder ser sexy . Estic orgullosa.

Ho he dit abans … Espero que tothom arribi a un punt en la seva vida en què puguin parlar de coses que li inspiren, i no sobre coses que destrossen a uns altres. Si no vols formar part del canvi, almenys, obre't a ell, perquè està irremeiablement succeint.

Feliç Paris Fashion Week. Petons, G. "