Quantcast

'Els Simpson' podrien acabar d'aquí a tres anys, en la temporada 30

Al Jean, un dels productors de 'Els Simpson' ha deixat entreveure en una entrevista a The Hollywood Reporter que la sèrie podria arribar a la seva fi en només tres anys, i després 27 en antena.

Diumenge passat es va estrenar la temporada 27 en Estats Units , i ja han transcendit alguns detalls de la mateixa. Per exemple, que per fi Smithers, fidel ajudant del Senyor Burns, 'sortirà de l'armari'. De moment, la sèrie d'animació més popular de tots els temps ha signat la seva renovació amb FOX per una temporada més.

No obstant això, Al Jean ha confessat que és probable que la sèrie s'allargui fins a la temporada 30. "Diria que el més probable és acabar després de la 30a temporada" .

Al Jean no s'imagina que Els Simpson passin de la temporada 30 a la petita pantalla, ja que és just fins d'aquí a tres anys quan els actors dela sèrie tenen contracte. Entre finals de 2018 i la primavera de 2019, la família Simpson podria desaparèixer de la pantalla. Alguns dels factors que haurien influït en aquesta decisió són la baixada d'audiència, i l'alt cost de la majoria de salaris.

A més, aquest estiu ja han tingut problemes amb dobladors de personatges com Ned Flanders o el Senyor Burns. Tots aquests factors podrien fer que el final de la sèrie estigui més a prop del que pensàvem …