Quantcast

Mor Erik Roner, estrella de la MTV, mentre practicava paracaigudisme

El presentador de la MTV, Erik Roner, ha mort aquest dilluns mentre participava en un espectacle de paracaigudisme que tenia lloc a la presentació d'un torneig de golf a Califòrnia. Segons publica 'Daily Mail', Roner, de 39 anys d'edat i pare de dos fills, moria a l'acte com a conseqüència del important impacte que va patir el seu cos contra un arbre situat a diversos metres d'altura.

Erik Roner era una de les principals figures de la cadena de televisió MTV , on comptava amb el programa 'MTV Nitro Circus', un espai en què els esports de risc es convertien en els protagonistes dels professionals més atrevits.

Un dels amics propers de Roner ha explicat a través de les xarxes socials que en un primer moment es va pensar que el presentador podia haver estat rescatat i que els primers moments van ser de tensió. La manca de protocol en cas d'aquest tipus d'incidents va provocar la mort de l'estrella de la MTV.

Diversos companys de cadena de Erik Roner li han fet un homenatge a Twitter. " Hem perdut a un membre de la família de Nitro Circus. Tenim el cor trencat i estem realment commocionats per la seva mort " , explicava Txad Kagy, company de Roner i competidor de els X Games BX.

La policia es troba en aquests moments esbrinant que és el que va poder provocar l'accident fatídic de Roner que va acabar amb la seva vida. De moment, hi ha diverses hipòtesis obertes encara per respecte a la família no s'han filtrat als mitjans de comunicació.