Quantcast

Una jove de 30 anys mor amb 18 quilos per anorèxia

Els pares d'una jove danesa anomenada Elham Soltanizadeh han volgut explicar el cas de la seva filla al diari ' BT ' per intentar conscienciar el món sobre els perills de la anorèxia . Ella va morir als 30 anys quan només pesava 18 quilos .

"La seva història és un exemple de com poden acabar fatal els joves que pateixen aquesta malaltia mental" , asseguren els pares que han publicat les impactants imatges de l'abans i el després de la seva filla amb la anorèxia . I és que la jove va començar a patir-amb només 13 anys, pel que va estar 17 lluitant per la seva vida.

"Era com una planta que a poc a poc es marceix i mor. Sense saber què fertilitzants i la quantitat d'aigua que havia de subministrar per a ser rescatada. El seu cos ja no podia absorbir els nutrients" < / em>, han comptat al diari els pares per intentar ajudar a que altres dones no caiguin en la terrible malaltia de la anorèxia .