Quantcast

David Bisbal, "indignat i cabrejat" per la seva implicació en una xarxa de prostitució

La vida de David Bisbal ha donat un dur tomb des que saltés als mitjans de comunicació que estava involucrat en una trama de prostitució de luxe a Argentina. El cantant ha volgut reiterar en unes declaracions a Mèxic el seu "cabreig i indignació" per la qual cosa considera "una injustícia que s'hagi vist el meu nom així, en aquest tema" .

Bisbal podria ser cridat a declarar com a client d'aquesta xarxa d'explotació sexual en la qual les dones eren intercanviades pels responsables d'altres xarxes que les hi portaven a Eivissa per exercir-hi la prostitució .

El diari ABC ha publicat que en l'expedient consta que el cantant d'Almeria tenia relació amb un dels responsables de la trama, Emiliano Volpe, i que a més hi ha converses telefòniques i captures de whatsapp en què es pot llegir com Volpe li diu a una altra persona, el processat Walter Soto, que una dona no assistiria a un esdeveniment perquè estava amb Bisbal , així que "ja estaven pagades" .

"M'ha indignat completament" , ha sentenciat el cantant, que deixa clar que "sempre vaig a fer la meva vida, sempre concentrat en la meva música sense ficar-me amb ningú i dedicat a la meva filla al cent per cent ". Tot i que el cantant ha tornat a negar que tingui alguna cosa a veure amb el cas, la veritat és que les ombres el segueixen aguaitant durant la seva gira pel continent llatinoamericà.