Quantcast

GH16: Carolina, sobre el rovell de l'ou: Què és això?

Moltes vegades s'ha ironitzat sobre la capacitat intel·lectual dels tronistas i pretendents de 'Dones i Homes i Viceversa' (o Bicepsversa, segons es miri). Potser calgui ampliar aquesta mira de curta intel·ligència a altres programes de Telecinco com Gran Hermano.

Allà, Carolina, concursant de GH16 , va decidir passar als annals del reality. Mentre estava asseguda a la cuina amb els seus companys per menjar, la gironina va decidir fer una pregunta que va desconcertar completament (i gairebé fa que s'ennuegui més d'un) als que hi era presents.

Els plats de pasta carbonara 'rulaban' per la taula de la casa de Guadalix quan un dels cuiners va preguntar si volien un ou per acompanyar. Un dels concursants va esmentar el rovell i aquí va aparèixer Carolina per replicar amb: "Què és el rovell?". Sí, sí, la noia igual el coneix pel taronja i passa de 'tecnicismes'.

Minuts abans d'aquest dubte existencial, Amanda , concursant 'empollona' d'aquesta edició, va patir una broma molt pesada d'Aritz. El basc va agafar pasta dentífrica de la cambra de bany i pringar a la seva companya. No es va quedar aquí sinó que va ser també a per Raquel. Quina mala llet!