Quantcast

Saragossa en comú la fa grossa amb un tuit de Gran Hermano 16

A alguns Community Manager se'ls va de les mans això de les xarxes socials i és normal que, de tant en tant, s'hagin algunes fallades. El CM de Saragossa en comú , formació en la qual està Podem, ha tingut una petita relliscada mentre veia la televisió al tuitejar el hashtag # DBT2GH16 .

Pel que sembla, el programa li agrada al CM del grup polític, cosa que va generar alguns disgustos entre els tuiters, que no van suportar veure que veien el reality de Telecinco, ' Gran Germà 16 '. Tot i ser durament criticats amb comentaris com "vagi nivell" , o "i 'Sálvame per quan?" , van saber solucionar molt bé el petit problema.

"Consultat per l'equip, el CM responsable de l'error ha confessat" No tot és política. Ja teva Sabeh # DBT2GH16 ", va escriure Saragossa en comú al cap d'unes hores. Una anècdota més.