Quantcast

El cicle de concerts del Primer Palau impulsa joves talents emergents

La presidenta de l a Fundació Orfeó català-Palau de la Música Catalana, Mariona Carulla, ha destacat la funció d'aquest cicle de concerts que enguany arriba a la seva vintena edició i que permet apropar la música clàssica a tots els públics.

Aquesta és una iniciativa que enguany ofereix l'oportunitat a deu joves intèrprets de música clàssica de debutar a la sala de concerts del Palau de la Música Catalana .

El cicle s'inicia aquest mateix dijous 1 d'octubre amb el debut al Palau de la Música de la pianista Rosalía Gómez i del violoncel·lista Gabriel Ureña. < / strong>

Aquest cicle de música ha estat fonamental per a l'impuls de nous valors de la música. De la mateixa han sorgit molts músics amb trajectòries professionals reconegudes. És el cas de Javier Perianes, Daniel Liborio, Quartet Quiroga, José Menor, Pau Codina, Juan de la Rubia o Enrique Bagaría.

Tots aquests músics protagonitzen alguns dels concerts que organitza la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.

El primer Palau compta, a més, des de fa 15 anys amb patrocini internacional.

La presentació del Primer Palau la comparteixen el director general del Palau de la Música Catalana, Joan Oller , la coordinadora del cicle El Primer Palau, Mercedes Conde Pons, Mònica Pagès, presidenta de les joventuts musicals de Catalunya i Gabriel Ureña, violoncel·lista i participant en el cicle.

La sala d'assajos de l'Orfeó Català es converteix, un cop més, en una pedrera de joves valors que hauran reafirmar amb el pas dels anys tota la saviesa que atresoren en els seus valors musicals.