Quantcast

Els restaurants 'cool' favorits de Felip i Letizia

Tot i el càrrec que ostenten, Felip i Letizia no tenen problemes a acudir freqüentment al centre de Madrid per gaudir dels racons ocults que ofereix la ciutat i passejar els caps de setmana pels seus carrers com qualsevol altra parella.

Al cinema, en restaurants … Els Reis destaquen per la seva proximitat i la seva senzillesa, cosa que ha millorat de forma ostensible la imatge de la monarquia en la societat en els últims anys, concretament des que Joan Carles decidís abdicar la corona al seu fill Felip.

Segons publica 'ABC', Felip i Letizia solen acudir a nombrosos restaurants del centre de Madrid, en els quals apareixen sense avisar o fent una reserva a nom d'una altra persona.

Però … Què llocs visiten els Reis per donar-se un 'homenatge'? Repassem els locals de moda més 'cool' als quals acudeixen per dinar i sopar i que ja els tenen en el primer lloc de clients exclusius.

Ten con Ten

Aquest restaurant, situat a l'exclusiu barri de Salamanca de Madrid, és un dels que està més de moda a Madrid. Felip i Letizia han acudit en diverses ocasions al local, especialitzat en menjar internacional.

Entre els plats més destacats es troba l'empanada de pitu, feta amb pollastre de corral, o un risotto simulat amb tòfona d'estiu. Entre les carns, interessant la Picanya rostida amb iuca i plàtan, un gest de complicitat al menjar brasilera.

Els Reis no són els únics famosos que freqüenten 'Ten amb ten'. Entre la seva exclusiu llistat de clients es troben Isabel Presyler, Esperanza Aguirre o importants propietaris dels principals grups de comunicació d'Espanya.

'Ten con Ten' és propietat, per cert, dels amos de 'El Paraigües', un clàssic restaurant asturià que també es troba entre els elegits de Felip i Letizia.