Quantcast

Mor un conductor aixafat per una formigonera a Chueca

Un tràgic succés ha commocionat aquest dimecres al barri madrileny de Chueca . Un conductor, de només 37 anys, ha mort a l'acte després que una formigonera descontrolada arrollase i aixafés el seu vehicle per complet.

Segons informa Emergències Madrid , l'accident ha tingut lloc al carrer Sant Marc, a l'altura del número 28, i l'automòbil de la víctima estava parat mentre esperava que un camió acabés de maniobrar. En aquest moment, la formigonera ha irromput a la calçada sense control , atropellant diversos vehicles al seu pas i aconseguint finalment al cotxe del mort.

Fins al lloc del succés s'han desplaçat diverses dotacions d'emergències. Després de la intensa tasca dels bombers fins a aconseguir accedir a la víctima, els facultatius del Samur tan sols han pogut confirmar que va morir a l'act o. La parella del mort, en xoc després de l'accident , ha precisat l'atenció d'una psicòloga del Samur.

El conductor de la formigonera ha estat traslladat a dependències policials < / strong>, on serà posat a disposició judicial.