Quantcast

Mariló Montero es confessa: "Em vaig dormir en directe"

Mariló Montero compleix el seu primer mes en televisió després del seu adéu temporal per descans i la seva volta ha estat de tot, menys tranquil·la. Després de rebre fortes crítiques durant la celebració del Toro de la Vega, l'estrella de 'El Matí de TVE' va visitar 'Alaska i Mario' per deixar grans moments al seu pas.

La promoció del quart episodi de la nova temporada de 'Alaska i Mario' apuntava que els seus moments estel·lars "prometen convertir-se en virals", i res més lluny de la realitat. Mariló va arribar a casa del matrimoni i no va tenir inconvenients a confessar que "em vaig dormir en directe".

Sí, com algun que altre polític en els seients del Congrés, el rostre més polèmic de la petita pantalla va donar una petita becaina a l'espai 'Saber Vivir' i mentre rebien una trucada telefònica.

Segons recull 'Vertele', Mariló va narrar com va ser aquest incòmode moment, "com amb una pel·lícula a l'hora de la migdiada , amb la Babita per aquí". A més de amanir la història amb la seva característica riure, Mario Vaquerizo no va poder resistir-se a fer broma amb el nom del programa i convertir-lo en "Saber dormir".

Però aquí no va quedar va concloure l'anècdota de Mariló, ja que la presentadora es va aventurar fins i tot a escenificar quina va ser la seva reacció quan li van advertir per l'auricular: "Mariló, que t'has adormit".