Quantcast

GH16: Maite confessa haver compartit homes amb Sofia

Malgrat que ha estat la primera expulsada de Gran Hermano 16, Maite segueix donant titulars. La navarresa, que acudia al Debat per analitzar el seu pas per Guadalix, confessava en una de les intervencions que ha arribat a compartir homes amb la seva filla Sofia , una cosa que va deixar a tots els contertulians sense paraules.

Kiko Matamoros, col·laborador de 'Sálvame' i fitxatge estrella del debat de 'GH16', preguntava a Maite si realment hagués anat a per Suso si seguís dins de la casa sabent que li agradava a la seva filla: < em> "La meva filla i jo tenim el mateix prototip d'home i si m'agrada a mi també no veig què hauria de dolent (…) I sí, hem tingut alguna aventura sexual amb el mateix home . Ja us agradaria a vosaltres ", explicava la conductora.

Durant la seva intervenció, Maite va haver d'aguantar els continus atacs de tots i cadascun dels col·laboradors , especialment de Carmen Alcayde, que va ser molt dura amb ella. Per què? La expresentadora de 'Aquí hay tomate' carregava contra la seva persona pels consells que li donava a la seva filla perquè escalfés a Suso. "El que és greu és que li diguis que mengés piruletes per fastiguejar a una altra dona", confessava enfadada la periodista.

La mare de Sofia tirava pilotes fora i confessava que el sexe és una cosa completament normal per a elles. "És una cosa dolça o com menjar-te un costellam o un gelat" , justificava Maite. ¡Tros de discurs!