Quantcast

Francisco Rivera, contra Manuela Carmena en Twitter

El torero Francisco Rivera ha criticat amb duresa a Manuela Carmena i al seu equip a través de les xarxes socials, després de retirar la subvenció a una escola de tauromàquia.

El Ajuntament de Madrid ha deixat d'aportar els 61.200 euros que fins ara li donava a la escola municipal de tauromàquia Marcel Lalanda.

Com era d'esperar, aquesta decisió no ha caigut gaire bé en el món taurí. Un dels que pitjor s'ho ha pres és Francisco Rivera , que avui mateix ha esclatat a Twitter.

" Tanquen una escola taurina fent fora xavals al carrer quan criden llibertat. trepitgen aquesta paraula, la manipulen", ha comentat el destre sobre la decisió anunciada per la regidora de Cultura i Esports a l'Ajuntament de Madrid, Celia Mayer.

"Mentre, per altra banda, no deixem de donar diners públics via premis, primes, i subvencions a persones que es declaren anti-espanyol. Increïble" , ha continuat.

A més, el torero s'ha preguntat "què està passant en aquest país. Algú hauria de posar una mica de sentit comú i que la paraula llibertat s'utilitzi per a alguna cosa més …" .

"Cada dia hi ha menys respecte, menys educació, menys llibertat, menys seguretat. Em fa pena, fins i tot molta por. Sort a tota la gent de bé!" , ha conclòs el torero.