Quantcast

Olivia Molina, substituta de Blanca Romero a 'Sota Sospita'

'Sota Sospita' ja té protagonista per la seva segona temporada. Després de l'anunciat adéu de Blanca Romero, la productora de la sèrie i Antena 3 han decidit apostar per Olivia Molina perquè interpreti el paper d'una metgessa d'urgències sobre la qual rotaran algunes de les trames més interessants dels nous capítols.

L'actriu ha tingut l'oportunitat de participar en la sèrie després de molts papers a 'Física o Química', 'En sortir de classe' o 'Luna, el misterio de Calenda'. El d'Olivia Molina no és l'únic fitxatge per a la nova temporada de 'Sota Sospita', ja que Antena 3 va anunciar el fitxatge de Luisa Martín ('Metge de Família' o 'B & B') i José Luis García Pérez ('Viu Cantant'), entre d'altres.

La marxa de Blanca Romero queda coberta d'aquesta manera després que el seu personatge fos perdent pes amb el pas dels capítols , segons va explicar la mateixa directora de 'Sota Sospita'. No hi ha data, això sí, per a l'estrena de la nova temporada. Caldrà esperar …