Quantcast

Sergio Ramos es compra un cotxe de luxe per 200.000 euros

Sergio Ramos ha celebrat el gran moment pel qual travessa amb la seva renovació amb el Reial Madrid i amb l'espera del naixement del seu segon fill al costat de Pilar Rubio i ha decidit celebrar-ho donant-se un capritx bastant car.

El jugador, que cobra 10 milions d'euros per temporada, s'ha permès comprar un cotxe valorat en gairebé 200.000 euros , encara que el seu preu de sortida és de 165.000 euros. Després de comprar-se un Aston Martin , ha decidit optar per un Mercedes-Benz GT S AMG , segons publica 'Vanitatis'.

La passió pels cotxes que té el tercer madridista ben pagat de la plantilla l'ha portat a gastar-grans quantitats de diners i ha ampliat diverses vegades les seves 'cotxassos' de luxe. Aquesta vegada, segons la publicació esmentada, li van fer un descompte en el concessionari del 15%.