Quantcast

Augment de pit que dura un dia, l'última moda de les famoses

L'estètica és una de les principals preocupacions per a les famoses. Que si lluir un bon cutis, que els pòmuls estiguin en un lloc, que no falti no hi hagi ni una sola arruga a tot el rostre.
Tots aquests retocs estan ja molt estesos entre totes les celebrities. No obstant això, en els últims temps han proliferat noves tècniques temporals que estan arrasant als Estats Units. Una d'elles és la de l' augment de pit que duren 24 hores , una opció interessant per a acudir a diferents esdeveniments.

Segons informa 'ABC News', el cirurgià plàstic Norman Rowe ha ideat aquesta operació, la qual té una durada curta (amb prou feines 20 minuts) i els efectes que donen un volum important al pit es prolonguen durant un dia.

Són moltes les famoses de Hollywood i del món de la música que han apostat per aquest augment efímer, com Miley Cyrus o Kendall Jenner .

Això sí, diversos experts en medicina desaconsellen la seva utilització . "És una tècnica que pot danyar els vasos sanguinis i, a la llarga, infeccionar el si que ha estat intervingut", explica una doctora al diari 'ABC News'.

Un dels principals atractius és el < strong> preu (tot just 2.000 euros) , una cosa que a la gran majoria de les celebrities els resulta alguna cosa inapreciable per a la butxaca.