Quantcast

Yoli i Jonathan, concursants de GH15, pares d'una nena

Una de les històries que més va captivar les 'carpeteras' de Gran Hermano 15 va ser l'amor i el desamor que van tenir durant tot el concurs Yoli i Jonathan . La prima d'Alejandra, segona finalista de l'edició, va decidir anar a sac a pel jove, al qual va aconseguir entabanar fora de la casa de Guadalix.

Després d'acabar el concurs, la parella va decidir apostar fort per la seva relació i tan sols un mes després de començar-la, tots dos van anunciar en 'Sálvame Deluxe' que esperaven el seu primer fill. "No ho esperàvem, ja que va ser molt aviat però estem realment encantats " , explicaven tots dos.

Segons es va anunciar aquest diumenge al debat de GH16 , Yoli i Jonathan ja són pares d'una nena anomenada Valeria . La concursant de 'GH15' ha donat a llum a la petita a l'hospital d'Albacete, on va estar acompanyada en tot moment de l''cosí' i de la resta de la seva família.

Ara, Yoli i Jonathan podran gaudir del seu amor i de la seva filla al seu pis, en el qual porten vivint uns quants mesos. Enhorabona a la parella!