Quantcast

El nadó que porta un any vivint sense part del cervell i del crani

Jaxon Buell, va néixer fa un any sense part del seu cervell i del seu crani. I, contra tot pronòstic ha aconseguit viure un any encara que probablement mai aconsegueixi parlar, veure, sentir o caminar. El seu pare, Brandon Buell, ha explicat a Daily Mail que "f ue la nostra elecció i només estava a les nostres mans" . Els metges van diagnosticar a Jaxon d'una malaltia rara del tub neural anencefàlia. Va néixer sense una part del cervell i del crani i li van donar només uns dies de vida . Tot i el tot el petit ha assolit celebrar el seu primer aniversari.

Però Brandon i Brittany, la seva dona, són profunds cristians i van decidir que "no van voler jugar a ser Déu" < / em>. Durant aquest any, la parella, que ha donat a conèixer la història en xarxes, s'ha enfrontat a les crítiques perquè han tingut un fill en les condicions de Jaxon.

La família Buell descompta els dies i cada alba d'Jaxon és una petita victòria parcial. Saben que qualsevol dia pot ser l'últim del seu fill. "Sóc molt conscient que avui dia potser el seu últim dia. Sóc conscient que demà pot no ser aquí" , ha explicat Brittany.
a qui els critiquen per beneficiar-se de la pàgina GoFundMe que recull fons, la parella els explica que ho fan per substituir el sou de Brittany. Fins ara la família ha obtingut 59.000 $ de 1.000 donants .