Quantcast

Esportistes que es van penedir de gravar els seus moments sexuals

Entre èxits i fracassos, en la història de l'esport també trobem nombrosos escàndols sexuals. Més enllà de rumors i informacions sobre infidelitats o sortides nocturnes, hi ha fets que danyen especialment la imatge dels seus protagonistes, en veure com s us moments més íntims salten a la llum . Potser és casualitat, però bona part d'aquestes publicacions giren al voltant del món del futbol.

L'orgia dels jugadors del Leicester

Adam Smith, Tom Hopper i James Pearson, tres futbolistes del Leicester amb escàs reconeixement a nivell internacional, van acaparar nombroses portades aquest mateix estiu, i no precisament per les seves actuacions sobre el terreny de joc.

El diari 'Sunday Mirror' es va fer amb un vídeo sexual gravat pels jugadors durant un viatge a Tailàndia , on recorrien als serveis de diverses prostitutes. Més enllà del contingut sexual del vídeo, els joves abocaven tot tipus d'insults a les noies asiàtiques. El club anglès va publicar un comunicat lamentant aquests fets i va anunciar que obriria un expedient als seus protagonistes.