Quantcast

Artur Mas: "Que acceptin la victòria de Catalunya i la victòria del sí"

El president de la Generalitat i número 4 de Junts pel sí, Artur Mas, veu " gran legitimitat " per avançar cap a la independència amb els 62 escons aconseguits, encara que sumant les seves dades amb els de la CUP (10) no arriben al 50% dels vots.

Mas ha considerat que en les eleccions d'aquest diumenge ha guanyat tímidament l'independentisme, i, sense al·ludir a l'Estat directament, li ha demanat que assumeixi el resultat: " Que acceptin la victòria de Catalunya i la victòria del sí ".

En una compareixença multitudinària des del carrer Comerç de Barcelona davant del Born Centre Cultural, ha assegurat que el resultat dels comicis dóna una " gran legitimitat" per avançar cap a la independència de Catalunya, i ha defensat que les eleccions han estat el plebiscit que buscaven els sobiranistes.

El president català també ha promès administrar la victòria " amb sentit de cohesió i concòrdia " i amb respecte a tots: a Espanya, a Europa i al món.