Quantcast

Felip i Letizia tornen a Malasaña d'incògnit

Ahir va tornar a succeir: desenes de madrilenys es van veure de sobte compartint sala de cinema i restaurant amb els monarques. I és que Felip i Letizia van tornar a escapar-se per una de les seves sortides 'indie' i 'low cost', d'aquestes que tant agraden a la Reina Letizia.

En aquesta ocasió, i seguint els seus passos a través de les xarxes socials, sabem que van escollir l'última de Woody Allen, The Irrational Man, i que després van estar sopant a 'Gumbo', un petit local del carrer Peix , popular, però molt conegut . Es tracta d'un restaurant especialitzat en menjar de Nova Orleans.

Doncs res, aquí sopant amb els Reis al Gumbo. L'esquena darrere de elsa_am és la de Felip, i darrere, Letizia. pic.twitter.com/Yi6rD15kP1 & mdash; Pilar Toro (pilartaratoruga) 26 setembre 2015

Madrid té coses que molen. Però estar passejant per Malasaña i creuar-te amb els Reis està a un altre nivell. & # 128.512; #fb & mdash; Jorge Sánchez Vega (getmep) 26 setembre 2015