Quantcast

GH 16: Niedziela: "M'has vist els pits? ¿I el chirri?"

Niedziela ha protagonitzat l'última escena 'hot' a la casa de Gran Hermano 16. Això sí, tot i que les càmeres segurament han captat el gran moment, aquest no ha emès … Ja va explicar Telecinco que algunes coses se les reservava per a no ferir sensibilitats.

Acabaran filtrant-les imatges?

El cas és que Niedziela va participar al costat dels seus companys en un joc en el bany en el qual va acabar despullada completament i preguntant als seus companys quant havien vist. " M'has vist els pits? ¿I el xerigot? ".

No sabem què deu pensar del epidsodio Vera, cada vegada més proper a l'artista circense. això sí, tot i que es deixa estimar, acariciar i donar petonets, Niedziela segueix assegurant al confessionari que el seu no passarà d'una amistat.