Quantcast

Irrompen en la votació de Mas demanant aplicar el 155 de la Constitució

Una desena de simpatitzants de Vox ha irromput aquest diumenge al col·legi electoral on ha votat el president de la Generalitat, Artur Mas, per increpar-i amb pancartes que demanaven que s'apliqui l'article 155 de la Constitució Espanyola, relatiu a la suspensió de l'autonomia.

El president de la Generalitat ha fet més de mitja hora de cua per votar i tot transcorria amb normalitat – malgrat la gran aglomeració de persones– fins al moment de votar, en el qual s'han fet notar aquests simpatitzants, que també portava banderes espanyoles.

Així mateix, de forma més calmada, interventors i apoderats del PP s'han col·locat tan a prop com han pogut del punt de votació del president per aixecar carpetes amb el logo dels populars en el moment que Mas ha dipositat la papereta a l'urna.

Hi ha hagut també algunes empentes i crits a favor de la independència de Catalunya.