Quantcast

França llança atacs aeris a Síria

El Govern de França ha confirmat aquest diumenge que ha llançat diversos atacs aeris en territori sirià , en el marc de les operacions de la coalició internacional contra Estat Islàmic , després la informació recollida en les últimes dues setmanes per caces bombarders de l'Exèrcit de l'Aire francès.

El Palau de l'Elisi ha anunciat els primers atacs en un comunicat fet públic aquest diumenge i ha assegurat que ha realitzat aquestes operacions en "coordinació "amb els socis de la coalició militar que lidera Estats Units.

" El nostre país confirma el seu decidit compromís amb la lluita contra l'amenaça terrorista Daesh (Estat Islàmic). Nosaltres vam atacar cada vegada que la nostra seguretat nacional està en joc ", ha assegurat la Presidència de França.

França ha subratllat que " el caos sirià "ha de tenir una" resposta global < / em> "i ha advocat per protegir la població civil siriana davant" totes les formes de violència ", tant la procedent d'Estat Islàmic i altres grups terroristes com els " bombardejos mortals " del règim que presideix Bashar al-Assad.

" Ara més que mai, la urgència és l'establiment d'una transició política, que combini elements del règim i de l'oposició moderada, d'acord amb la declaració de Ginebra ", ha afirmat la presidència gala.

Finalment, ha assegurat que treballarà activament" al costat dels actors implicats "per donar suport als esforços de pau de l'enviat especial de les Nacions Unides a Síria, Staffan de Mistura, per posar fi al conflicte a Síria.