Quantcast

Pooch Selfie, l'invent per aconseguir la foto perfecta amb el teu gos

Tan senzill com efectiu, el Pooch Selfie aconseguirà que la teva mascota presti atenció a la càmera per a un autoretrat perfecte. Es tracta d'un dispositiu que, un cop instal·lat al mòbil, aconsegueix sostenir una pilota sobre l'aparell. D'aquesta manera, la teva mascota, especialment si és gos (tan aficionats com són a aquesta joguina) centrarà tota la seva atenció al mòbil .

I és que el més difícil d'aconseguir quan es tracta de treure 1 autofoto amb mascota és que el nostre 'amic' deixi de moure i miri a l'objectiu …

La idea l'ha desenvolupat un jove de San Diego ( Califòrnia) anomenat Jason Hernández, qui es trobava frustrat que el seu gos mirés sempre a un altre costat. Hernández piens a desenvolupar comercialment la seva idea i ja compta amb el finançament suficient, 6.000 euros, gràcies a les aportacions col·lectives en una campanya de crowdfunding.

També servirà per a tauletes.