Quantcast

Una imatge del rodatge de Joc de Trons embogeix als fans de la sèrie

El Daily Mail ha publicat una imatge del rodatge de Joc de Trons que ha desencadenat la bogeria entre els fans de la sèrie. La mort de Jon Snow al final de la cinquena temporada ha estat un dels moments més memorables de la sèrie i un dels temes preferits dels aficionats a la rumorologia. < / p>

L'actor Kit Harington ha jugat la desorientació en les seves declaracions deixant veure que li quedaven dos anys de contracte però sense revelar res concret sobre el futur del seu personatge.

Ara, la foto publicada pel diari birtánico paree confirmar les teories que asseguren que tornarà a la sisena temporada. En ella es veu a Kit Harington caracteritzat com Jon Snow, amb la roba i la Casa Stark.

Es confirmarà el seu retorn?