Quantcast

Es compleix un any del crim d'Iguala, a Mèxic

Un grup d'estudiants de l'Escola Normal Rural Raúl Isidre Burgos 'han pres aquest divendres les instal·lacions de les emissores de ràdio de Chilpancingo, capital de l'estat mexicà de Guerrero, per convocar a la població a la manifestació de aquest dissabte per l'aniversari de la desaparició dels 43 normalistas de Ayotzinapa.

En un breu discurs, els estudiants, que van aparèixer amb les cares tapades i van entrar a la força a les instal·lacions, van reiterar seu rebuig a les conclusione s que van llançar les investigacions de la Procuradoria General de la República (PGR) i van cridar a la ciutadania a protestar contra el Govern d'Enrique Peña Nieto.

La protesta començarà al voltant de les 12.00 hores a l'estàtua coneguda com 'El Cavallet', localitzada en el centre de Chilpancingo, tal com detall el diari local 'Excelsior'. Amb motiu de l'aniversari de la desaparició dels estudiants s'esperen manifestacions també en altres punts del país.