Quantcast

El vídeo de Greenpace contra Volkswagen… en 2011

L'ONG ecologista Greenpeace ja li havia tret els colors a Volkswagen el 2011. Llavors, la marca es va oposar a noves retallades en els nivells emissions permesos en els seus vehicles i l'organització va decidir parodiar un dels seus anuncis, llavors molt popular.

A l'espot original de la marca un pare li feia creure al seu fill disfressat de Darth Vader que era capaç d'obrir el seu nou Passat només per telecinesi. L'anunci de Greenpeace recupera aquesta idea i congrega la resta dels personatges de 'La Guerra de les Galàxies' per lluitar contra el costat fosc, és a dir, Volkaswagen i els seus partidaris … Acaba amb una crida per unir-se a la "rebel·lió".

L'escàndol de les emissions en els dièsel de la marca ha ressuscitat aquesta paròdia , que ara torna a cobrar actualitat.