Quantcast

Sofia ('GH16') parla de la seva dura infància: "M'he criat mig sola"

És clar que Sofia és una de les concursants de la present edició de 'Gran Hermano' que més polèmiques genera, tant dins com fora de la casa. Mentre que fora estan sortint a la llum les seves aventures i tonteos amb alguns participants de 'MYHYV', així com vídeos i fotos d'allò més íntimes; dins els seus companys l'han nominat per segona setmana consecutiva.

Davant d'aquesta complicada situació per a ella, i després de quedar-se sense el suport de la seva mare Maite, que es va convertir ahir en la primera expulsada, la jove navarresa ha intentat apropar-se i obrir-se una mica més als seus companys.

No ha passat desapercebut que Sofia té un caràcter una mica possessiu, especialment amb Suso. "Jo m'he criat mig sola . Jo no he tingut aquesta família de pare, la mare i comiditas familiars. Per això crec que tinc el problema que, quan conec a algú de manera ràpida, m'ho vull portar per el meu terreny ", va justificar.

Però aquestes no han estat les úniques dures declaracions que ha fet Sofia. " Ho he passat molt malament, eh? Fins als 15 anys he estat amargada. Tot i així, anava a l'escola i treia molt bones notes. Era súper responsable" , li comentava al sevillà Muti.

"Família biològica per part de pare tinc un munt, però no hi ha relació i no la considero família. Tinc por de perdre coses, d'aquí em vénen la gelosia i aquestes possessions que tinc ", continuava la filla de Maite.

Alguns concursants ja han començat a donar-li un vot de confiança, com és el cas d'Han, que després de parlar amb ella ha assegurat que li "sembla molt bona noia".