Quantcast

El 'càstig' d'uns nois a un jove que va pegar a un estudiant cec

El bullying és una realitat que es viu en el dia a dia en milers de col·legis i instituts del món. Són molts els joves que han de viure aquest calvari i no poden fer res per evitar-ho.

Un jove estudiant cec es va topar fa uns dies amb el 'xulo' de la classe, que es va parar davant de la seva posició i no va tenir altra cosa que fer que pegar-li diversos cops de puny, aprofitant-se que aquest no s'adonava que estava al seu costat.

No obstant això, la cosa no va quedar aquí. Diversos companys de classe van sortir al seu rescat i van decidir tornar-li la jugada al 'Chulín'. Com? Li van pegar un altre cop que mai oblidarà. Les xarxes socials han criticat i defensat a parts iguals la intervenció agressiva dels alumnes. I tu, haguessis reaccionat així?