Quantcast

Fernando Alonso presumeix del seu amor amb Lara Álvarez a Instagram

Just avui fa deu anys que Fernando Alonso es va convertir per primera vegada en campió del món de Fórmula 1. Tot i que ara està clar que no està travessant el seu millor moment professional, en el terreny sentimental al pilot asturià sembla que les coses li van molt millor que mai. Està feliç, i no ha dubtat a pujar una romàntica imatge a Instagram que ho demostra.

A la imatge se li pot veure al costat de Lara Álvarez, asseguts d'esquena i gaudint d'un preciós paisatge. A més, el pilot ha acompanyat la foto del següent text: < strong> "Què petites són les nostres mans per a tot el que la vida ens regala … #SuerteDeVida #EquipoA # MujerRécord".

No era habitual en el pilot que parlés de la seva vida sentimental tan obertament fins que va conèixer a la popular presentadora. La veritat és que tots dos es dediquen contínues mostres d'afecte a través de les xarxes , ja que a més passen bastant temps separats pels seus respectius compromisos professionals.

No obstant això, en aquesta ocasió Lara Álvarez no li ha correspost amb una romàntica resposta, sinó que s'ha reservat les paraules boniques per al seu gos Xocolata, del qual ha compartit un bonic vídeo del seu retrobament.