Quantcast

Rajoy i altres dirigents del PP graven un vídeo en català

El PP ha publicat aquest divendres un vídeo en xarxes socials en el diversos líders del partit de tot el país demanen, en català , una Catalunya unida a Espanya i proclamen el seu amor per Catalunya i els catalans.

En el vídeo, de 47 segons de durada, apareixen el president del Govern, Mariano Rajoy; la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría ; la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes , i el seu homòleg a Galícia, Alberto Núñez-Feijóo, que asseguren "voler" a Catalunya i diuen no imaginar-se un futur separats.

També participen del missatge el ministre de Sanitat, Alfonso Alonso; el d'Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo; i el de l'Interior, Jorge Fernández Díaz; així com el portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando.

Hi figuren també els cinc vicesecretaris del partit, d'Organització (Fernando Martínez-Maíllo), Sectorial (Javier Maroto), Política Autonòmica i Local (Javier Arenas), Comunicació (Pablo Casado), i Estudis i Programes, Andrea Levy, que a més és número dos de la candidatura a les autonòmiques de diumenge.

"Que ningú jugui amb el nostre futur perquè Catalunya és de tots, també teva ", apel·la a l'espectador el cap de llista, Xavier García Albiol. "Units guanyem", finalitza el president del Govern, Mariano Rajoy, després que la resta de dirigents hagin defensat que no és cert que Catalunya no és volguda. "Perquè units arribarem molts més lluny", diu Feijóo.

Per a les eleccions catalanes de 2012, el PP ja va llançar un vídeo de gairebé quatre minuts titulat 'Al PP li agrada Catalunya ' en el qual líders del partit asseguraven sentir estima per Catalunya i explicaven la seva relació sentimental amb aquesta comunitat autònoma.