Quantcast

Belén Esteban: "Tinc por d'anar a Barcelona perquè hi ha molts radicals"

Belén Esteban no s'ha volgut quedar enrere a opinar sobre el tema de la independència de Catalunya , tot i que finalment no ha mantingut cap enfrontament amb un polític independentista al programa Trencadís de 8TV perquè li va donar "por" per tot l'embolic que es va formar.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha decidit no anar al debat perquè no estava preparada i també ha explicat a La Vanguardia que "he tingut por d'anar a Barcelona perquè hi ha gent molt radical i la meva família no volia que fos i és la primera vegada que els he fet cas ".

"Jo sé que tothom no és igual i sé que la majoria dels independentistes no són així" , ha declarat abans de demanar disculpes a TV3 per si els molestés. " Jo no vull que Catalunya es vagi del meu país perquè jo, quina part del cos em tallaria que no em fes mal? Jo no vull que Catalunya surti perquè jo adoro Espanya sencera ia Espanya està Catalunya. Respectaré si surt però a mi no m'agradaria ", ha confessat Esteban .

Encara que Sandra Barneda, presentadora de Trencadís , ha explicat que cap persona pública volia seure cara a cara amb Belén Esteban , sí que van rebre trucades de ciutadans volent explicar a la col·laboradora el perquè de la independència.