Quantcast

El sagnant accident de Jesús Calleja

Jesús Calleja sempre viu al límit les seves aventures i fins i tot els seus entrenaments, i això s'ha notat quan en el seu compte de Twitter ha penjat una imatge en què apareix completament ensangonat després de patir un accident quan entrenava a prop de casa, a Lleó.

El presentador va tenir una caiguda que li va provocar diverses ferides, una d'elles al nas i una altra a la cara, i són bastant aparatoses, ja que li s'ha quedat amarat en sang i amb la cara plena de blaus.

"Pinazo entrenant carrera muntanya, estic bé, res trencat encara sumaré a la col·lecció alguna cicatriu més jajajaja" , ha escrit Calleja en el seu compte de Twitter, restant importància a l'assumpte que estigui ferit. També ha explicat al seu Facebook que després de "tota la vida fent coses difícils" li passa "entrenant cursa de muntanya prop de casa meva" .

Afortunadament, el presentador no s'ha trencat res i la sang no ha arribat al riu, prenent amb humor el succés. No és la primera vegada que Calleja ha tingut un ensurt, ja que s'ha arribat a fracturar l'espatlla i el canell en un accident de moto, a més d'estar a punt de morir ofegat a l'Amazones.