Quantcast

Commovedora foto d'un 'poli' cuidant d'un nadó a l'hospital mentre la seva mare està en teràpia

La commovedora foto d'un efectiu cuidant una nena d'un any a l'hospital Argerich de Buenos Aires (Argentina) va començar a circular per les xarxes socials i va provocar admiració cap al gest entendridor d'aquest uniformat. I és que f uentes policials van revelar que es tracta de l'agent Maximiliano Alberto Alegre de la capital federal que va observar com la petita es trobava sola sense que ningú tingués cura d'ella.

La seva mare, una dona que acabava de ser ingressada al centre hospitalari per rebre tractament no tenia familiars que es poguessin ocupar de la petits dins del centre hospitalari. L'agent de policia va creure necessari vetllar per la seguretat de la nena i des d'aquest moment, es va dedicar a jugar amb ella ja atendre-la.

Què va fer Alegre? Li va donar un biberó a la petita Gessamí, la va abrigar quan va fer fred i la va fer jugar pels passadissos de l'hospital, fins que les infermeres van solucionar la malifeta i li van informar que la petita no estava abandonada sinó que la mare estava sent tractada en aquests moments.