Quantcast

Dues produccions del Temporada Alta arriben a Barcelona

El teatre Borràs torna acollir l'espectacle Terra Baixa amb Lluís Homar com a únic protagonista. Homar va ser reconegut per la seva interpretació amb el premi Max de teatre.

L'adaptació del clàssic de Guimerà per a una sola veu dirigida per Pau Miró ser un èxit rotund de públic i de crítica en la seva primera temporada .

L'espectacle produït per Temporada Alta , amb la coproducció de Lluís Homar, també va ser nominat a millor disseny d'il·luminació ia millor adaptació o versió teatral.

Homar desplega tota la seva mestria al servei d'un dels textos més populars del teatre català. A més, reconnecta una obra canònica amb el públic del segle XXI.

La segona d'aquestes produccions és cinematogràfica. L'actor i director català Julio Manrique dirigeix ??Mamet en estat pur al film "Un Altra pel.lícula" . És una comèdia frenètica carregada d'una dura crítica a la indústria cinematogràfica.

El muntatge, produït per Temporada Alta, amb coproducció de La Brutal, s'estrenarà al Festival de tardor de Catalunya el 23 d'octubre i, a més, arrencarà en la seva versió teatral al Borràs sis dies més tard.

Des d'una fluïdesa argumental molt addictiva , Mireia Aixalà, David Selvas i el propi Manrique donen vida als personatges d'aquesta sàtira ferotge sobre el capitalisme.

La intenció dels organitzadors del Temporada Alta de Girona és apropar els seus espectacles a Barcelona, ?? submergir-se en la realitat de la cartellera barcelonina i poder intercanviar produccions en benefici de l'espectacle.

Portar públic barceloní al Temporada Alta de la Costa Brava és un al·licient de les arts escèniques catalanes.