Quantcast

Ylenia es cabreja amb Tu cara me suena per imitar-

L'audiència de ' La teva cara em sona ' està desitjosa de veure a Silvia Abril interpretar aquesta nit a la polèmica Ylenia amb el tema que va treure aquest estiu, ' Pega't ', tot i que no té tantes ganes la concursant de 'Gandia Shore' i 'GH VIP'. Quin rebot s'ha enxampat per Twitter!

I és que no li ha agradat gens que la imitin i s'ha picat tant que ha demanat als seus seguidors que no ho vegin. "Que utilitzin el meu nom per pujar audiència i després ridiculitzar … patètic! Ja sabeu, ni veure-ho! Us donaré una sorpreseta millor!" , ha escrit en un tuit que després ha esborrat del seu compte.

Probablement les dades del programa no notin el boicot que Ylenia demanava, i menys si ja ha esborrat l'escrit, com moltes altres coses que posa a Twitter i de les que després es penedeix.

El productor de ' TCMS ', Tinet Rubira, no ha dubtat a respondre al tuit de la cantant, però sense anomenar-la. "No us perdeu demà el programa, els màxims icones del pop nacional i internacional seran imitats. Quasi sempre amb molt de respecte ", ha publicat. El que està clar és que l'actuació de Silvia Abril no tindrà desperdici.

Per la seva banda, Ylenia tornarà al debat de ' Gran Germà 16 ' per lluir els nous retocs que s'ha fet en els seus pits i en el seu cul, després que anunciés que s'allunyava de les bitlles i la música per estrès i cansament.