Quantcast

GH16: Primer edredoning entre Suso y Sofía

Era qüestió de temps: malgrat les seves bronques i desencontres Suso i Sofia no es poden resistir l'un a l'altres, i portaven diversos dies posant-se a tope i llançant-indirectes com aquesta expressió de Sofia a Susos, " Mare meva, el que tens aquí! " < p> Ahir Sofia va poder per fi comprovar de primera mà. Tot va començar a les gandules, va continuar al sofà i finalment tots dos es van ficar en una cambra i van protagonitzar el primer edredoning d'aquest Gran Germà. Bastant tòrrid, per cert.

Mentre ells es movien sota els llençols alguns companys de la casa s'acostaven a l'habitació. "Tu segueix", li deia Sofia a Suso. I després un explícit: "Vull follar" de Suso a Sofia.

La trobada va ser "fugaç", segons els va descriure el mateix Suso al seu amic Muti, i va acabar amb un "vesteix-te que ens veuran nus ".

Mercedes Milá va comentar la trobada amb Maite, la mare Sofia, primera expulsada ahir de Gran Hermano:" Sofia m'havia dit que li agradava Suso però no m'ha dit que s'havia 'morreado' ja ", li deia a la presentadora. "Una mica més …".

Per si de cas, quan va connectar amb la casa Maite va aconsellar a la seva filla que no s'enamorés. "Amor no t'enamoris tant del Suso que després pateixes".