Quantcast

Homes als quals els va bé vestir-se de dona

El proper mes de gener arribarà a la gran pantalla 'La noia danesa' . Potser si es deixen portar simplement per un dels cartells promocionals no reconeguin al seu protagonista. No obstant això, aquest actor és l'últim guanyador de l'Oscar a la millor interpretació masculina i amb aquest paper té serioses opcions de colar-se en totes les apostes de la propera nit gran a Hollywood.

Eddie Redmayne interpreta Lili Elbe, la primera dona transsexual de la història. Per poder interioritzar el personatge, el protagonista de 'La teoria del tot' va recórrer a l'ajuda de Lana Wachowski. Segons va confessar en una entrevista amb 'The Hollywood Reporter', la directora de Matrix -entre altres largometrajes- li va recomanar una sèrie de llibres per començar a preparar aquest paper.

Les primeres impressions de la cinta es donaran a conèixer el proper mes de novembre, amb la seva estrena a Estats Units, encara que a Espanya haurem d'esperar a 2016 per descobrir la versió més femenina d'Eddie Redmayne .

Abans que l'oscaritzat nord-americà, altres homes van demostrar davant les càmeres que els senti realment bé vestir-se de dona.