Quantcast

Un jubilat crea un tren per a gossos abandonats

Pot resultar cridaner, però la veritat és que darrere de aquest estrany tren s'oculta una noble mostra d'afecte cap als animals. El protagonista d'aquesta particular història és Eugene Bostick, un home de 80 anys que ha decidit dedicar el seu temps a ajudar i acollir gossos abandonats que transiten per Fort Worth, un petit municipi de Texas (Estats Units) .

Tants són els cans que ha anat adoptant en els últims anys que, com no es conforma únicament amb donar-los una llar, va decidir idear un peculiar tren perquè puguin acompanyar-los per tot el poble , i això que compta amb una finca amb suficient terreny perquè corrin i juguin sense cap impediment.

Per això, aprofitant el seu vell tractor com remolc, Eugene va crear diferents cabines per acoblar a cadascun dels gossos . Lluny d'espantar-, els animals es pugen al tren quant escolten arrencar el seu motor i romanen en els seus 'seients' el temps que sigui necessari , gaudint del paisatge.

A més d'aquest curiós tren que ha despertat l'interès de tot el seu municipi, tal com recull el portal nord-americà 'The Dodo', aquest jubilat va decidir condicionar un vell estable com a llar per als gossos abandonats que ha anat acollint.