Quantcast

Facebook cau durant uns minuts i Twitter riu

No sol ser habitual, però avui Facebook ha deixat de funcionar. Tranquils, que no s'estengui el pànic. La xarxa social ja està operativa de nou i l'apagada únicament ha tingut lloc durant al voltant de 20 minuts.

Els usuaris que han intentat connectar al voltant de les 18.30 hores s'han topat amb una pàgina d'error, en la qual la plataforma demanava disculpes i apuntava "estem treballant en això i ho arreglarem el més aviat possible" . I així ha estat. Uns minuts més tard, la versió clàssica tornava a la normalitat, igual que la seva aplicació mòbil i Messenger, serveis que han romàs operatius sense interrupció.

Tot i no romandre ni mitja hora fora de servei, milers de usuaris han acudit als seus perfils en diferents xarxes socials per informar de l'error . Per això, no resulta estrany que #facebookdown continuï sent tendència diverses hores després de la decisió.

Aquesta ha estat l'etiqueta triada pels grans fans de Twitter -o detractors de la xarxa social de Mark Zuckerberg- per aportar la visió més divertida de la seva caiguda. Sota aquest hashtag es troben tot tipus d'bromes i memes amb Facebook com a protagonista.

# facebookdown Imatges en exclusives de la caiguda de Facebook: pic.twitter.com/3yWKqn31UO < / p> & mdash; GilaTwits (GilaTwits) 24 setembre 2015

Els Facebookeros recordant les seves contrasenyes de Twitter en 3, 2, 1 ... #FacebookDown & mdash; & # 9822; (NoSoyElPotrillo) 24 setembre 2015