Quantcast

Mor a l'explotar el cor pel consum d'esteroides

Andrej Gajdos, un jove eslovac de tot just 19 anys, ha mort a Weston-super-Mare (Somerset, Anglaterra) a causa de la ruptura de la vena aorta , fet que va estar provocat per un consum excessiu d'esteroides.

Gajdos, tremendament obsessionat amb el seu cos i que tenia com a objectiu semblar-se a Dwayne Johnson ('La Roca') , entrenava dos cops al dia al gimnàs i prenia anabolitzants per augmentar el seu volum, arribant a pesar 120 quilos.

No obstant això, el seu cor no va poder suportar . A l'hora de realitzar-li l'autòpsia, l'òrgan més important del cos d'Andrej pesava 680 grams , és a dir, que estava molt per sobre del pes comú (400-500).

" No era un home normal. És molt estrany que una persona tan jove tingui una ruptura aòrtica així. Això sol ser generat per una anomalia genètica. No obstant això, la seva història al gimnàs ens fa sospitar que ha pres esteroides durant molt de temps, (perquè) la part superior del seu cos era enorme. Les hormones poden haver fet que el seu cor s'inflés ", va declarar a mitjans britànics el forense encarregat de portar el cas.

Ara, els amics d'Andrej Gajdos han iniciat una campanya a través de les xarxes socials per mentalitzar als joves que estan obsessionats amb el gimnàs dels importants riscos que comporta el consum d'esteroides.