Quantcast

Discriminada en un 'talent show' per no creure en Déu

Una adolescent de 16 anys ha estat discriminada en un 'talent show' de la televisió equatoriana per no creure en Déu.

Carolina havia acudit al programa 'Equador té talent' per lluitar pel seu somni de ser cantant. No obstant això, el jurat va semblar valorar més les seves creences personals i religioses que la seva veu i les seves aptituds sobre l'escenari, el que ha causat una gran indignació a les xarxes socials.

A l'assabentar-se que Carolina no creia en Déu, Maria Fernanda Rius (membre del jurat), li va retreure: " Sense Déu no arribem a cap costat . Tu creus que sent autodidacta vas a arribar al cim, i no ho faràs . Saps per què? Perquè hi ha coses que no es veuen, i aquí entra l'amor a Déu ".

Tres membres del jurat van defensar postures similars a l'hora de jutjar la seva actuació, mentre que només un d'ells li va dir que creia que "la religió és una cosa, i el talent artístic altra ".