Quantcast

Cristina Pedroche revela detalls del seu casament amb David Muñoz

Cristina Pedroche ha revelat alguns detalls sobre el seu pròxim enllaç amb David Muñoz . Després d'anunciar a bombo i platerets que estaven compromesos, la presentadora i el xef tenen moltes ganes de donar-se el 'sí vull'. I segons ha explicat ella en una entrevista per LOC, això podria ocórrer abans que finalitzi l'any.

"Vull casar-me amb David Muñoz, però estem esperant el divorci" , ha explicat la de Vallecas. Mentrestant, tant ella com el xef de Diverxo estan immersos en els preparatius de l'enllaç.

Això sí, la col·laboradora de 'fent zàping' ha revelat que serà un casament pel civil i molt íntima, "d'anar a signar i dir 'sí vull'" < / em> .

Cristina Pedroche també ha confessat que no caldrà arreglar massa per a l'ocasió. Per la seva banda, assegura que no portarà vestit de núvia perquè en el seu treball ja ha de arreglar massa diàriament. A més, tampoc té pensat portar talons: "David és de la meva estatura, no vull posar-me talons i que ell sembli més baixet".

D'altra banda, ha explicat que "els meus pares estan més que feliços perquè no han de comprar vestit, ni han d'anar a la perruqueria ni tonteries d'aquestes".