Quantcast

Els autoretrats més 'hot' de Kate Moss i Cara Delevingne

Kate Moss i Cara Delevingne són dues de les models més cotitzades del moment i saben de la importància de les xarxes socials. Per això, les britàniques van aprofitar un descans durant una sessió fotogràfica per a pujar la temperatura d'Instagram amb 2 autoretrats d'allò més 'hot' . De fet, van decidir també autocensurar perquè la plataforma no elimini una de les imatges.

Cara Delevingne va compartir en el seu perfil d'Instagram la fotografia que li va fer Kate Moss, en topless – censurat amb una estrella- i amb roba interior de 'Superman', després de publicar la imatge de la veterana model, amb un posat una mica més recatada, en llenceria i sobre un llit desfet.

Si la seva presència a Milà per inaugurar una botiga de Mango , marca per a la qual són imatge de la seva nova campanya, va provocar un autèntic enrenou en la ciutat italiana , què dir de la repercussió d'aquestes dues fotografies en les xarxes socials.

Tot i que les dues imatges van superar amb escreix 500.000 'm'agrada', a Instagram s'ha imposat la joventut a la veterania. Si la publicació de Kate Moss compta amb 635.000 'likes' i 4.000 comentaris, la foto més 'hot' de Cara Delevingne ja arriba als 800.000 'm'agrada' i 26.000 comentaris.

clic aquí per veure les fotos més 'hot' de Kate Moss i Cara Delevingne.