Quantcast

Dos de cada cinc treballadors espanyols fan 8 hores extra a la setmana

Dos de cada cinc treballadors espanyols, en concret el 41%, fa un mínim de vuit hores extraordinàries cada setmana , segons un informe de Regus, proveïdor d'espais de treball flexible, a partir de més de 44.000 entrevistes a treballadors d'un centenar de països.

L'informe revela que fins i tot el 16% dels espanyols pot arribar a fer més de 15 hores extra cada setmana, el que suposaria dos dies complets de treball addicionals.

Els dilluns i els dijous són els dies en els es fan més hores extra, segons un 25% dels entrevistats. La resta dels dies són més tranquils, especialment els divendres, ja que el començament del cap de setmana no convida a fer moltes hores extraordinàries.

" El compromís de els professionals espanyols amb les seves empreses és admirable, però és preocupant que hi hagi un bon nombre d'ells que treballin l'equivalent a dos dies laborables més cada setmana ", ha subratllat el Country Manager de Regus Espanya, Philippe Jiménez.

Amb un espai de treball totalment equipat i més a prop de casa, Jiménez creu que es podria reduir el nombre d'hores extraordinàries que fan els treballadors i treure més temps per gaudir de la vida laboral i familiar.