Quantcast

'GH 16': Sofia, a Suso: "Mare meva el que tens aquí"

Des del primer moment Suso i Sofia van demostrar tenir una gran química , i amb l'arribada del primer petó, a les poques hores de convivència, va quedar més que clar que la parella seria alguna cosa més que amics . Van tenir els seus moments dolents i bons, però tot es va torçar quan diumenge passat la p areja va protagonitzar la gran bronca de l'edició.

Una discussió en la qual es van dir de tot, i en la qual els retrets no van faltar. Suso volia posar punt i final a la seva relació assegurant que veia que la seva relació amb Sofia era només 'sexe'. Així, els concursants de 'GH 16' han estat distanciats uns dies, fins que a la matinada van tenir un acostament pujat de temperatura.

El que va començar amb petons al jardí de la ques a, va acabar amb tocaments sota la manta amb la qual es tapaven. Això sí, enmig d'això Sofia va deixar anar alguna frase com "mare meva el que tens aquí" referint al que havia vist sota la manta. Però entre petons i tocaments Suso li va proposar anar a un altre lloc, al que ella es negava . Això sí, encara que la cosa no va acabar del tot, l'escena del protagonitzar va ser d'allò més calent.