Quantcast

La familia de Laura Escanes no confía en Risto Mejide

La relació entre Risto Mejide i Laura Escanes sembla anar vent en popa, malgrat tots els obstacles que han hagut de superar després que l'opinió pública s'abalancés sobre ells criticant la gran diferència de edat que hi ha entre ells. Però al publicista li dóna el mateix i ha fet un pas més en la seva vida proposant- matrimoni en un teatre abarrotat de gent.

El públic va fer una gran ovació quan Risto va besar la seva noia després de la petició de mà oficial, cosa que ha sorprès a tots per la joventut de la model de 19 anys. Sembla que no tothom a l'entorn de la parella està molt convençut de la relació que mantenen, sobretot la família de Laura , que no veu amb bons ulls que estigui amb un home de 40 anys, tal com publica ' Vanitatis '.

L'entorn de Escanes va tenir molta por al principi i asseguren que "no els fa gràcia" per la diferència de recorregut de vida que tenen tots dos . Un altre dels factors que més els afecta és el de les intencions de Mejide amb la jove, ja que no és la primera vegada que ha planejat un muntatge amorós per donar-se visibilitat a ell mateix i l'estrena del seu programa, com en el cas de la seva suposada relació amb Carla Nieto.

Segons informa el mateix diari, la família de Laura encara no coneix al seu mediàtic nuvi, amb el que ja ha compartit unes completes vacances recorrent món. Encara que el pare de la jove sí que segueix i retuiteja al presentador, la veritat és que desconfien de si està enamorat realment o és producte d'un màrqueting del que és expert ja Mejide .

Després de la seva petició de mà en públic davant de tot el teatre Borràs de Barcelona va escriure un article a 'El Periódico' en què tornava a declarar-se a la seva promesa Laura Escanes amb frases com "tampoc és que tema que em deixis, perquè això ja ho tinc assumit. Cada dia despert amb l'angoixa que aquest és el dia en què et vas a donar compte realment de amb qui estàs" .